Til 4 pers.
1 ciabattabrød fra Netto til burgerboller
500 g hakket oksekød
Blandede salater
En rulle gedeost (150/200 g.)
Tomater i skiver
Rødløg i skiver
Grillede røde pebre
Hjemmelavet pesto
En krukke basilikum
En pose pinjekerner (ca. 70 g)
En stor håndfuld friskreven parmasan
2 fed hvidløg
Olivenolie efter smag og behag (ca 1 dl.)
Tilberedning: Start med at tænde ovnen og skære peberfrugterne over i halve, hvorefter de grilles i ovnen på 250 grader i ca. 15 min. Mens pebrene er i ovnen deles kødet i fire lige store dele og formes til aflange bøffer, krydres med peber - og salt når bøfferne lægges på panden - ca. 5-8 min. i alt. Det sidste minut bøfferne er på panden, lægges to skiver gedeost på hver bøf, så de når at smelte let. Imens skylles salaterne, tomater, rødløg og gedeost skæres i skiver. Når peberfrugterne begynder at brænde på skindsiden tages de ud af ovnen, hviler et øjeblik, hvorefter skindet kan trækkes af peberfrugterne.
Alle ingredienserne til pestoen blandes i en blender og røres til ønsket konsistens.
Mens bøfferne står og trækker, skæres brødet over i fire lige store dele og flækkes på halv, hvorefter de grilles i ovnen til de er gyldne på snitfladen. Brødet smørres med pestoen og anrettes med salat, bøf med gedeost, tomater, rødløg og de grille peberfrugter.
Saturday, October 31, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Man kan også riste nogle skivede champignons eller blandede svampe i lidt smør og hvidløg og putte det i burgerne. Det smager super!
ReplyDeleteOg hvis man er lidt overskudsagtig, er hjemmelavede burgerboller også altid gode:)