Tuesday, October 6, 2009

20 minutters pasta

Til ca. 4 personer

600 g pasta penne eller spiraler (Irmas er rigtigt gode)
1 lille hoved broccoli
1 lille løg
1 pk bacon i tern
2 fed hvidløg
1 squash
150 g. gorgonzola
1 lille bæger creme fraiche

Tilberedning:
Broccolien plukkes i små buketter, og squash, løg og hvidløg hakkes i tern. Osten brydes i små stykker. Mens grøntsagerne gøres klar, sættes vand til pastaen over at koge. Når vandet koger tilsættes lidt olie og salt sammen med pastaen (ca. 10-12 min. alt afhængig af hvad der anbefales på pakken). I mens pastaen koger svitses løg, hvidløg og bacon på panden til baconen er sprød og løgene klare og bløde. Tages af panden og squashen steges. Broccolien dampes hurtigt ved at blive overhældt med kogende vand, der får lov at stå 2 minutters tid før det hældes fra igen.

Når pastaen er kogt færdig, blandes grøntsager, bacon ost og creme fraiche i retten - og vendes hurtigt rundt over svag varme til osten er smeltet ud i saucen. Smages til med salt og peber. Serveres med tomatsalat eller anden salat.

1 comment:

  1. Hov, det var da den vi fik i går...

    Er der brug for folk til at smage på retterne en anden gang, skal I bare sige til ;-)

    ReplyDelete