Til 4 personer
Ingredienser:
4 ferske laksefileter
Salt, peber, citronsaft
4 bagekartofler
3 gulerødder
2 persillerødder
Bredbladet persille
1-2 dl. mælk
1 stor skefuld smør
Salt og peber
1 æble
1 pose blandede salater
3 forårsløg
1 halv agurk udkernet og skrællet
ca. 100 g. gedefeta
Tilberedning:
Start med at skræl rodfrugterne og skær i grove tern. Læg i gryde og hæld vand i så det lige dækker. Sæt til at koge. Når vandet koger, skrues ned for blusset og koges videre i ca. 20-30 min. til rodfrugterne er møre. Tænd herefter ovnen på 200 grader og læg lakse-fileterne i et fad, krydder med salt og peber og lidt citronsaft. Laksen bages i ovnen i ca. 15 minutter.
Til salaten udkernes og hakkes æblet i store tern. Hak også agurk og feta, og skyl og tør salaten. Skær forårsløgene i små ringe og bland det hele. Hæld lidt olie, balsamico-eddike samt havsalt og peber lige før servering.
Sunday, November 29, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment