Figen pizza
Dej:
3 dl vand
1/4 pakke gær
salt
olie
havregryn
mel til dejen samler sig
Tomatsauce:
1 dåse hakkede flåede tomater
1 dåse tomatpuré
1 løg
1 fed hvidløg
salt og peber
Fyld:
2 friske figner
1 pakke parma- eller serrano skinke
frisk basilikum
karamelliserede løg
frisk mozzarella
Dejen blandes en aften i forvejen og koldhæver i køleskabet natten over.
Til tomatsaucen hakkes løg og hvidløg og svitses i olie og balsamico eddike. Tomatpuré og de hakkede tomater blandes i, saucen pureres, smages til og simrer over svag varme i en 1/2 - 1 time.
Tomatsauce, mozzarella og de karamelliserede løg fyldes på pizzaen, der bages i ovnen i ca. 15 min ved 250 grader. Pizzaen tages ud af ovnen, de friske figner, skinken og den friske basilikum fordeles over pizzaen.
Udover figen pizza lavede vi også pizza med karrystegt kylling og spinat og pizza med mortadella, friske tomater og basilikum
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment