Tuesday, November 3, 2009

Minestrone suppe

Til ca. 6 personer

Ingredienser:
1 pk. bacon (150 g.)
2 spsk. olivenolie
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 porrer
3 gulerødder
2 stængler bladselleri
2 persillerødder
5 alm. kartofler
1,5 l vand
1 oksebouillon terning
1 dåse flåede tomater drænet for væden og hakket i tern
Lidt ketchup
Salt, peber og oregano

Tilberedning: Start med at skær alle grøntsagerne i passende tern og opvarm vandet til bouillonen. Sæt gryden over og opvarm olien - tilsæt først løg og hvidløg og svits til løgene er klaret. Tilsæt derefter de hakkede bladselleri, persillerødder og gulerødderne og svits yderligere et par minutter. Tilsæt salt, peber og oregano og tilsæt derefter kartoflerne og væsken. Lad koge i ca. 10-15 minutter. Steg imens bacon sprød på panden og dræn fedtet fra. Efter de 15 minutter tilsættes porrerne i skiver sammen med de hakkede tomater og baconen. Lad suppen småsimre endnu 10-15 minutter for svag varme. Smag til med salt, peber og ketchup efter behov og server med groft brød.


No comments:

Post a Comment